Home  /   Leasevormen
 

Leasevormen

SummumLease is uw duurzame partner in mobiliteit. Dat betekent niet alleen een persoonlijk contact met één adviseur, ook denken wij mee naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die exact voorziet in uw behoefte.

Private Lease

Youngtimer Lease
Met Private Lease van SummumLease kiest u voor zorgeloze mobiliteit van een nieuwe of gebruikte auto. Alles is inbegrepen in een maandelijks tarief. U hoeft alleen nog te tanken.

Private Lease van SummumLease is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent veilig, verantwoord en vertrouwd leasen.

Lees meer

Youngtimer Lease

Een youngtimer is een fiscaal interessante optie voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers. U profiteert van een bijzonder lage bijtelling en de lage aanschaf en geringe afschrijving zijn gunstig voor de balans van uw onderneming. Zo blijft er meer geld over voor de core-business.

Lees meer

Youngtimer Lease

Wagenparkbeheer

SummumLease biedt een efficiënte mobiliteitsoplossing voor uw gehele bedrijf.

U heeft één contactpersoon, die u alle zorg uit handen neemt met betrekking tot mobiliteit voor uw onderneming. Van bedrijfswagens tot leaseauto's voor het management, SummumLease denkt met u mee en draagt zorg voor een duurzaam en flexibel wagenpark. Zo kunt u zich full-time bezighouden met de groei van uw onderneming.

Mobiliteitsadvies

Door jarenlange ervaring weten we exact welke oplossing het beste voor u werkt. Uw adviseur luistert naar uw wensen en vertaalt dit naar een efficiënte maatwerkoplossing. Op een transparante en heldere wijze worden alle opties naast elkaar gelegd, zodat u doelgericht een weloverwogen keuze kunt maken.

Duurzaam

Duurzaamheid uit zich niet alleen in de aandrijving van uw leaseauto, maar ook in de gekozen leasevorm. Naast het advies voor een hybride of volledig elektrisch aangedreven leaseauto, gaat uw adviseur op zoek naar de meest duurzame leasevorm. Zo kan shortlease een flexibele oplossing zijn waarbij u een tijdelijke behoefte aan extra mobiliteit kunt opvangen.

Wilt u meer informatie?

Vraag een offerte aan
 

Onze mobiliteitsoplossingen

Uw wensen worden vertaald in een maatwerkoplossing. Flexibel, helder en efficiënt.

Step-Over Lease

U wilt volledig elektrisch rijden, voor een betere, duurzame toekomst. Of natuurlijk vanwege het vermogen, het verbruik of de gunstige bijtelling. U vindt de keuze nu nog te beperkt; de auto's zijn te kostbaar of bieden te weinig actieradius.

Speciaal voor u heeft SummumLease een unieke oplossing: Step-Over Lease. U least een auto voor maximaal 24 maanden voor een gunstig maandtarief. Zodra de volledig elektrische auto van uw keuze beschikbaar is, kunt u kosteloos overstappen. U overbrugt de periode met het comfort en de moderne techniek van een nieuwe auto en u rijdt straks als eerste in de volledig elektrische auto van uw keuze. Zo wordt wachten extra beloond.

Lees meer

Full Operational Lease

Alle zorg met betrekking tot uw auto of wagenpark wordt verzorgd door SummumLease. Zo weet u exact waar u aan toe bent. U heeft één contactpersoon die graag met u meedenkt. Overzichtelijk en persoonlijk.

U betaalt een vast, scherp tarief per maand, inclusief:
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Service bij pech en schade in binnen- en buitenland
 • Verzekering
 • Wegenbelasting
 • Rente en afschrijving
Het grote voordeel van Full Operational Lease is dat SummumLease eigenaar van de auto blijft. De auto staat niet op uw balans, zodat u een gunstige liquiditeitspositie behoudt. Aan het eind van de leaseperiode kunt u de auto inleveren of overnemen. De keuze is aan u.

Netto Operational Lease

U sluit een leasecontract af over de financiering van uw auto of wagenpark. Onderhoud, verzekering e.d. kunt u zelf regelen of door ons laten verzorgen. SummumLease draagt het risico voor de restwaarde. U kunt na afloop van het contract de auto overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag.

Uw voordelen op een rij:
 • Liquide middelen blijven beschikbaar
 • Geen druk op uw balans
 • Betere solvabiliteit
 • U kunt de auto na afloop van het contract overnemen
Het verschil met Full Operational Lease is dat u zelf de exploitatierisico's draagt voor de auto. Daarbij heeft u wel zelf de keuze hoe deze zaken worden geregeld.

Private Lease

Dé mobiliteitsoplossing voor particulieren, waarbij u zorgeloos kunt rijden in een nieuwe of gebruikte auto. En dat voor een vast en uiterst scherp maandtarief. U hoeft alleen nog te tanken.

Private Lease is inclusief:
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • All-risk verzekering met eigen bijdrage van €500
 • Wegenbelasting

Met Private Lease kunt u zonder zorgen genieten van een nieuwe of gebruikte auto. Er zijn geen verrassingen, zoals onverwachte rekeningen voor onderhoud of schade. Aan het eind van de periode levert u de auto weer in, zonder gedoe over verkoop of inruil.

Lees meer

Occasion Lease

Bij Occasion Lease least u een gebruikte en vooraf geïnspecteerde auto. Een lagere boekwaarde van een occasion wordt vertaalt in een aantrekkelijk leasebedrag. Dit is erg interessant bij een youngtimer, waarbij u kunt genieten van een lagere bijtelling.

Lees meer


Occasion Lease is ook mogelijk als er bijvoorbeeld nog een leasecontract op de auto rust of bij een occasion die u heeft gezien bij een andere dealer. In dat geval maken we met plezier een passende offerte.

Bedrijfswagen Lease

Bedrijfswagen Lease via SummumLease betekent rust. Alle zorg omtrent uw wagenpark wordt u namelijk uit handen genomen door één betrouwbare partij. U kunt zich vervolgens volledig richten op de groei van uw onderneming.

SummumLease inventariseert uw wensen op het gebied van vermogen, laadruimte en inrichting en gaat op zoek naar oplossing die daar perfect op aansluit. Omdat SummumLease volledig onafhankelijk opereert, kunnen onze adviseurs alle merken met elkaar vergelijken. Zo kunt u alle opties afwegen.

Starterslease

Het opzetten van een eigen onderneming is al een baan op zich. U staat voor veel investeringen, waaronder voor een nieuwe (bedrijfs)auto.

Starterslease biedt een perfecte oplossing. U hoeft niet te investeren in een mobiliteitsoplossing, waardoor u uw geld kunt besteden aan uw core-business en waar het echt verschil maakt: Het opbouwen van een klantennetwerk. Tegelijkertijd rijdt u in een nieuwe en uiterst representatieve auto naar uw nieuwe klanten.

Vaak hebben startende ondernemers moeite een betrouwbare mobiliteitspartner te vinden. U heeft bijvoorbeeld nog geen cijfers die u kunt laten zien. Bij SummumLease begrijpen we dit en we doen er alles aan om u een zo efficiënt en voordelig mogelijke oplossing te bieden.

Shortlease

Als ondernemer loopt u liever geen onnodig risico. U wilt daarom een wagenpark dat zich naadloos aanpast aan uw behoefte. Daarvoor biedt Shortlease een goede oplossing. Een leasevorm met een korte looptijd. Zo kunt u uw tijdelijke behoefte aan extra auto’s opvangen. De looptijd varieert van 1 tot 24 maanden.